Lite Fika

Kanske lite fel årstid enligt vissa men jag fick ett infall och ville testa



Det blev alltså en ischokladkladdkaka. Dock är den inte så kladdig om den får stå i kylskåpet. Men väldigt god ändå!

150 g cocosfett
300g blockchoklad
3 dl strösocker
0,5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver

Börja med att blanda alla torra ingredienser. Smält cocosfettet och blockchokladen tillsammans över vattenbad.
Blanda ihop chokladfettblandningen med de torra ingredienserna. Tillsätt äggen. Häll ner i en brödad springform. Låt stå i mitten av en ugn i 175 grader i ca 15-20 minuter. Eftersom det är choklad i så är den väldigt lös medan den är varm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0