Dagens Mat

Fläskfilé med Kantarellsås och ris


3-4 portioner

500 g Fläskfilé
1o st körsbärstomater
2 msk vilt/kantarellfond
2 dl créme fraiche
100 g kantareller
2 msk färsk timjan
ris för 3 personer
Salt
svartpeppar


Skär upp fläskfilén i skivor, ca 1 cm tjocka. krydda med salt och svartpeppar. Stek dessa och tills de nästan är genomstekta. Tillsätt kantarellerna. Koka under tiden upp riset. När kantarellerna har stekts i ca 2 minuter, häll i créme fraichen och tomaterna i stekpannan tillsammans med fläskfilén och svampen. Låt detta puttra i någon minut. Strö över timjan och servera med riset.


Kommentarer
Postat av: Elin

Värst vad du lyxar till det mitt i veckan! Men det är faktiskt slöseri på godsaker att värma körsbärstomaterna... fy på dej! ;)

2010-11-03 @ 21:27:21
URL: http://www.eyeline.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0